www.wisdominvision.com

På vej mod nye horisonter

AuraTransformation(R)

Ved en auratransformation samles de 7 ældre chakrasystemer til 3. Et harachakra, et hjertechakra og et pinealchakra. Denne behandling gives til mennesker født før 1987. 

Dette gøres ved at kroppen forløser spændinger ved at danne en højere bevidsthed om livet  og egen udvikling. Herved kommer vi som mennesker ind i en højere vibrerende frekvens som f.eks. høje lydfrekvenser. Denne proces muliggør at chakrane samler sig fra 7 til 3. Der arbejdes med balancering ud fra billederne jord, ild, luft og vand samt den feminine og maskuline energi under processen. Ligeledes er vi, som astrologien beskriver det, knyttet til forskellige planeter i forskellige grader og dette aspekt danner også ramme for behandlingen.


Helt konkret kan en sådan behandling hjælpe til at få skærpet fokus på, hvad du som menneske skal i livet, og hvordan du vil gå din vej. Dette er lige så individuelt som der findes mennesker, og derfor er hver en behandling vidt forskellig fra menneske til menneske. Det som er fælles for enhver behandling er, at der skabes en bedre handlekraft på at nå et mål. 

For en god behandling er det vigtigt at arbejde med at motionere, generelt holde en sund livsstil med nærende kost, en god nattesøvn og sætte ord på, hvordan man har det i hverdagen og livet.


Aurajustering.

Denne behandling gives hovedsageligt til mennesker født i tidsrummet 1987-1994.

Her balanceres kroppen og bevidstheden endeligt ind i de 3 chakra.


Balancering.  

Under en balancering afspændes der i kroppen ved billedet af de 4 elementer jord,ild,luft og vand, feminin og maskulin energi samt planetenergiernes position for den enkelte. 

Denne behandling gives også ca. 1 måned efter en auratransformation.